iPhone 8 of 11 kopen: hier doe je verstandig aan

Wil jij ook een refurbished iPhone kopen omdat je niet jouw hele budget er in één keer doorheen wilt jagen? Lees dan vooral verder. We vergelijken de populaire iPhone 8 met de twee jaar jongere iPhone 11. Daarbij geven we je dé tip waar je deze smartphones voordelig en betrouwbaar kunt verkrijgen.

iPhone 8 vs. iPhone 11

Eerst een paar feiten op een rij. De iPhone 8 is uitgebracht in 2017 daar waar de iPhone 11 twee jaar later is uitgebracht in 2019. De iPhone 11 is groter dan de iPhone 8, waardoor je ook beschikt over meer beeldscherm. De iPhone 8 daarentegen is compacter en handzamer.

Ontwerp: iPhone 8 vs. IPhone 11

Als je een volledig touchscreen-beeldscherm zonder thuisknop gewend bent, kan de iPhone 8 refurbished er afwijkend uitzien. Toch begrijpen we maar al te goed dat nog steeds velen dit vertrouwde-type toestel verkiest boven het van de iPhone X refurbished.

Zoals eerder gezegd beschikt de iPhone 8 over een compact 4.7 inch Lcd-beeldscherm waar de iPhone 11 beschikt over een 6.1 inch Lcd-scherm. De randen van de iPhone 11 zijn zeer klein vergeleken met die van de iPhone 8.

We kunnen wel stellen dat het opwerk van de iPhone 11 meer in het verlengde licht met de modernere volledig-scherm-iPhones en de iPhone 8 met thuisknop doet denken aan de eerdere iPhone-modellen.

Processor: iPhone 8 vs. iPhone 11

De iPhone 11 is uitgerust met de A13 Bionic-processor, waar de iPhone 8 de A11 Bionic chip heeft. Een verschil van twee generaties betekent dat de iPhone 11 nog betere prestaties zal leveren. Waarom nog betere? Omdat de iPhone 8 al behoorlijk krachtig was en dus nog steeds zijn mannetje staat. Dit komt ook doordat Apple de chips zelf ontwikkeld, waardoor ze al jaren ver voorliggen op de rest van de markt.

Qua processor-keuze is het dus enigszins afhankelijk van hoe je de iPhone van plant bent om te gaan gebruiken. De iPhone 11 refurbished is in dat geval het veilig als het gaat om prestaties (zoals zwaardere games) die je misschien wilt kunnen spelen. Echter, Apple staat bekend om de ruime ondersteuning. De iPhone 8 zal dan ook zeker nog langere tijd uitstekend van dienst zijn. Hier hoef jij je dus geen zorgen over te maken.

Ontgrendelen iPhone 8 vs. iPhone 11


De iPhone 8 ontgrendel je met je vingerafdruk en de thuisknop onderaan het scherm, daar waar de iPhone 11 beschikt over Face ID, waarbij je het toestel met je gezicht ontgrendeld en vergrendeld. Mocht je de thuisknop al hebben, dan zal Face ID even wennen zijn. Ervaring leert dat veranderingen die het leven, en in dit geval het gebruik, nog makkelijker maakt eenvoudig went. Zo ook Face ID van de iPhone 11. Toch zijn er nog veel mensen die liever de fysieke thuisknop verkiezen boven het volledige touchscreen. Wat vind jij prettiger in gebruik?

Draadloos opladen iPhone 8 vs. iPhone 11

Zowel de refurbished iPhone 8 als iPhone 11 zijn draadloos op te laden. De iPhone 8 was samen met (die andere populaire premium iPhone, de iPhone X) de eerste met draadloos opladen. Veel toestellen die daarna zijn uitgebracht, zoals de iPhone 11, maken draadloos opladen ook mogelijk. De glazen achterkant van de iPhone 8 is niet alleen mooi voor het oog, maar dus ook functioneel.  

Camerasysteem iPhone 8 vs. iPhone 11


Wil je het meest uitgebreide camerasysteem, dan zal de iPhone 11 met zijn twee 12 megapixel camera de meeste ondersteuning bieden tijdens jouw queeste als fotograaf of de video’s die je van plan bent op te gaan nemen. Het camerasysteem van de iPhone 8 is met zijn enkele 12 megapixel camera en goede ondersteuning van opties en effecten ook zeker toereikend als je gewoon schone wilt trekken. 

Conclusie iPhone 8 vs. iPhone 11


iPhone 8 is dan wel twee jaar ouder, maar nog steeds zeer interessant als je gewoon een degelijk toestel, voor een vriendelijke prijs zoekt. De iPhone 8 refurbished is draadloos oplaadbaar, heeft een goed 12 megapixel-camera en kan eenvoudig bovengemiddeld zware taken aan dankzij de A11 chip.

Echter, als snel niet snel genoeg is en je graag een groter scherm zou willen, dan is de iPhone 11 refurbished een aantrekkelijker toestel. Hij is sneller door de A13 chip, beschikt over een dubbel 12MP-camerasysteem en is te ontgrendelen via Face ID in plaats van Touch ID.

Ben je op zoek naar een compact toestel voor alledaags gebruik? Dan is de iPhone 8 de meest voordelige investering. Heb je liever een groter scherm en meer opties? Dan raden we de iPhone 11 refurbished aan. Hieronder leggen we je meer uit over hoe je zo voordelig mogelijk één van deze twee toestellen in je bezit kunt krijgen.

iPhone 11 refurbished kopen

De iPhone 11 refurbished kopen? Dat doe je bij de nummer 1 Apple refurbished van de BENELUX: Forza Refurbished. Je bespaart tot wel 60% ten opzichte van de nieuwsprijs, ontvangt 24 maanden garantie en bent ook nog eens duurzaam bezig! Klik voor meer info over de refurbished iPhone 11 kopen.

iPhone 8 refurbished kopen bij Forza

Spreekt het kleinere Lcd-scherm met de fysieke thuisknop je meer aan? Dan bespaar je een hoop. Ten minste als je kiest voor: refurbished iphone 8 kopen van Forza.
De iPhone 8 refurbished is één van de best verkochte iPhones van Forza Refurbished, de nummer 1 Apple refurbished van de BENELUX.


Refurbished iPhone, de voordelen


Op forza-refurbished.be vind je het grootste assortiment refurbished Apple van de BENELUX. Hierdoor is er voor ieder budget wat wils. Forza devices worden verstrekt onder het Keurmerk Refurbished. Daarbij ontvang je dus ook nog een twee jaar garantie. Hierdoor is het niet alleen op de korte maar ook op de lange termijn een zeer interessante investering. Weet jij al welke iPhone het gaat worden? De klantenservice van Forza wordt beoordeeld met hoger dan een 9, dus huiver niet om ze te bellen voor meer advies. Succes bij het maken van jouw keuze!

0 Shares:
Relevant