Beste refurbished iPhones in 2024

In de afgelopen jaren hebben steeds meer consumenten de overstap gemaakt naar refurbished apparaten in plaats van splinternieuwe exemplaren. Sinds 2020 is er maar liefst een stijging van 131% in het aantal refurbished gebruikers. En 2 op de 3 mensen overweegt zelfs om een refurbished smartphone te kopen.

 

Betrouwbare refurbished aanbieder

Doordat de vraag naar refurbished apparaten stijgt komen er ook steeds meer webshops bij. Dus let bij het kopen van een refurbished device wel op dat je het koopt bij een betrouwbare aanbieder. Alle refurbished iPhones worden geleverd met altijd 2 jaar garantie, ook op de accu. De toestellen worden altijd op meer dan 50 punten gecontroleerd en alleen door professionals refurbished.

De populairste refurbished iPhones

Maar welke refurbished iPhone past het best bij jou? Om je te helpen hebben we speciaal voor jou de populairste 2 refurbished iPhones op een rijtje gezet.

iPhone 13

Ben je op zoek naar een ‘alleskunner’, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Koop een iPhone 13 refurbished. De iPhone 13 is perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Multitasken is met de A15 Bionic chip en 4GB werkgeheugen geen probleem. Ook zijn mensen razend enthousiast over de goede batterijduur. De iPhone 13 is voorzien van een mooi 6,1 inch Super Retina scherm en een dubbele achter camera waarmee je de beste foto’s maakt.

iPhone SE 3 2022

Wanneer je op zoek bent naar een ‘budget’ iPhone die wel beschikt over de nieuwste technieken? Dan is de iPhone SE 3 2022 een aanrader. Doordat de aanschafprijs zo interessant is, is de een van de populairste refurbished iPhones. Met de A15 Bionic chip en 4GB werkgeheugen is multitasken geen probleem. Het toestel beschikt over een prima batterijduur en met de verbeterde camera kan je goede foto’s maken.

Kostenbesparing en duurzame keuze

Naast de kostenbesparing zijn refurbished iPhones ook een milieubewuste keuze. Door te kiezen voor een refurbished apparaat draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval. Hergebruik is een duurzame optie die de vraag naar nieuwe productie vermindert. Hierdoor verkleinen we de e-waste berg.

0 Shares:
Relevant