Belangrijke gebeurtenis? Kaartje sturen!

Good old papieren kaartjes versturen, het is weer in. Ze zijn niet alleen fijn om te krijgen, maar ook een kaartje sturen geeft vaak een goed gevoel. Bovendien hoef je eigenlijk ook geen echte reden te hebben om iemand een kaartje te sturen. Of het nu is om iemand geluk te wensen, of om een belangrijke aankondiging te doen, of gewoon zomaar om iemand een hart onder de riem te steken: er is altijd wel een goed ‘excuus’ te verzinnen voor een kaartje. 

Gelukwensen

Veruit de meest voor de hand liggende reden om een kaartje te sturen, is wel om iemand geluk te wensen. Dat kan gaan van gelukwensen met de geboorte van een kindje, tot een felicitatie voor een huwelijk, een goed rapport op school of zelfs een nieuwe thuis, een nieuwe job, of het behalen van een autorijbewijs. Alle redenen zijn wel goed om iemand te laten weten dat je aan hen denkt en hen proficiat wil wensen. Maar hoe laat je jouw wensen eruit springen? Om echt origineel uit de hoek te komen kan je een gepersonaliseerd kaartje versturen. Een foto van het bruidspaar of te jubilarissen, een gepersonaliseerde tekst laten drukken. Succes gegarandeerd!

Aankondiging

Naast gelukwensen zijn er ook een aantal belangrijke aankondigingen die wel een mooi kaartje verdienen. De aankondiging van je huwelijk bijvoorbeeld. Veel koppels kiezen voor een bepaalde stijl, thema of kleur voor hun huwelijk. En dan wil je uiteraard graag dat de trouwkaarten daar helemaal bij passen. Het gaat dan vaak niet alleen om de save-the-date en de officiële uitnodiging, maar ook menukaarten en bedankkaartjes kan je allemaal in dezelfde stijl laten ontwerpen. Zo wordt jullie dag helemaal van jullie. 

Naast je huwelijk is de geboorte van een kindje uiteraard ook eentje die je met veel toeters en bellen wil aankondigen. Ook daar is het fijn als je een origineel kaartje kan versturen dat helemaal bij jullie past. En als je die lijn daarna kan doortrekken naar andere elementen zoals de doopsuiker en het bedankkaartje, dan is dat helemaal top!

Hart onder de riem

En tot slot zijn er nog de kaartjes gewoon om iemand te laten weten dat je aan hen denkt. Dat kan gaan van een condoleancekaart maar evengoed eentje dat je verstuurt gewoon omdat je aan die persoon denkt. Deze kaartjes zijn vaak het meest waardevol omdat ze de ontvanger laten voelen dat hij of zij er niet alleen voor staat en dat er iemand aan hen denkt. 

0 Shares:
Relevant