Bij welke gokspellen heb je de meeste kans op winst?

De grote vraag bij gokspellen is waar de meeste kans op winst ligt, want dat is immers lucratief. Met een toename van kansspelen offline en online, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar geen nood, er is natuurlijk een oplossing en dat gaan we je hieronder vertellen. De belangrijkste factor om mee te nemen in je overweging om deel te nemen aan een online gokspel is wat het uitbetalingspercentage is. Hoe hoger dit uitvalt, hoe groter jouw kans op winst is.

50-50 kans met Roulette

Een van de bekendste voorbeelden van gokspellen met een hoog uitbetalingspercentage is Roulette. Zet in op zwart of wit en als je goed hebt ingezet, krijg je jouw inzet dubbel terug. Het is letterlijk een 50-50 kans wat dat betreft en dat maakt het in die zin tot een zeer overzichtelijk gokspel. Maar er zit natuurlijk meer achter, want als je je ook goed voelt bij een specifiek nummer, dan kan je ook daar op inzetten. Komt het balletje op de rouletteschijf op dat ene nummer terecht, dan is het kassa. Maar met veel nummers is de winkans hierbij wel kleiner. Wil je liever het zekere voor het onzekere nemen? Zet dan gewoon in op zwart of wit. Op een van deze twee kleuren zal het balletje sowieso vallen!

Speel Baccarat

Baccarat staat ook wel bekend als Punto Banco. Dit spel valt, samen met Roulette en Blackjack, onder de gokspellen die een zeer hoog uitbetalingspercentage kennen. Ook dit spel is in de kern heel erg gemakkelijk om te leren en te spelen. En hoe eenvoudiger het spel is, des te meer kans je maakt. De dealer speelt per ronde twee of drie kaarten op twee vakken: Punto en Banco. De waarde van deze kaarten mag nooit hoger uitkomen dan 9 en indien dat wel het geval is, wordt het tiental er vanaf gehaald. Gok jij dat Punto de hoogste score heeft, dan krijg je jouw inleg dubbel terug. Idem dito bij Banco en dat is het. Ga je een stapje verder? Dan zet je in op Tie (Egalité). Hebben de Punto en Banco een gelijke score en heb je dat goed gegokt? Dan krijg je jouw inzet maal 8 terug. Door dit simpele concept heb je een zeer hoge kans op winst!

Blackjack: Speel enkel tegen de dealer

Blackjack speel je met meer mensen aan tafel, maar elke speler neemt het op tegen de dealer. Hierbij is het de bedoeling om een score van 21 te bereiken voor ‘Blackjack’. Lukt dat niet, dan is een zo hoog mogelijke score behalen van belang, zonder dat je de 21 voorbij gaat. Overtref je daarmee de score van de dealer? Dan pak je direct jouw inzet met veel winst terug. Het uitbetalingspercentage bij Blackjack ligt gemiddeld op 99,43% en dat maakt het tot de meest lucratieve gokspellen om te spelen. Dit kan zowel online als in casino’s.

0 Shares:
Relevant