Ben jij klaar om jezelf volledig te laten gaan?

Het befaamde zinnetje “made in China” ben je 100% zeker al tegengekomen op een product dat je gekocht hebt. 200% zeker zelfs. Ook in de wereld van seksspeeltjes is het dit zinnetje dat de kroon spant. Maar liefst 70% van alle seksspeeltjes komen van China. 

Niet alleen de grootste producten

China is niet alleen de grootste producent van seksspeeltjes. Het is ook nog eens de grootste consument. Wat je zelf doet doe je meestal beter is in dit geval wel van toepassing. 

Het is zelfs zo dat dit één van de snelst groeiende markten is in China, maar ook in India lusten ze wel pap van seksspeeltjes. Een logische verklaring voor de lage prijs is dan ook dat het gemaakt wordt in die regio.

Het is wel opmerkelijk dat het in India verboden is om seksartikelen te verkopen in het openbaar. Aan de andere kant is dit ook weer niet zo erg aangezien het merendeel van de aankopen van seksspeeltjes al online gebeurde. Het is veel discreter. Door het online te kopen bespaar je jezelf ongemakkelijke momenten. Ook al is het niets om je over te schamen.

50 tinten van erotiek

De sector kende zijn absolute hoogtepunt in 2015 bij de release van de film 50 Shades of Grey. Eerlijk is eerlijk, na het zien van de film voelde je jezelf toch ook geprikkeld om te experimenteren met allerlei sekstoys? 

En je was absoluut niet de enige. De verkoop van seksspeeltjes kende een boost van maar liefst 50%. Sekstoys zijn dan ook een geschenk uit de hemel om te experimenteren in bed. Al dan niet met je partner of alleen. Het maakt geen verschil. De opties zijn oneindig waardoor je gegarandeerd iets vindt dat je interesse aanwakkert: wat dacht je van een dildo of zelfs een pocketpussy?

Sommige mensen verleggen letterlijk en figuur grenzen om te kunnen experimenteren. Zo bedraagt het duurste seksspeeltje ooit verkocht maar liefst 55000 euro. 

Ben je tevreden zoals het is?

Is al dat experimenteren niets voor jou? Dan zijn er nog altijd dingen die je kan doen om je seksleven net dat tikkeltje leuker te maken. Je kan bijvoorbeeld speciale condooms kopen met een smaakje of ga voor glijmiddel. Gebruik zeker en vast geen zeep of handcrème als vervanger voor glijmiddel. Dat beklaag je jezelf nog een heel lange tijd. 

Als je zin hebt om te experimenteren, ga er gewoon voor. En zet al die vooroordelen van je af want ze zijn sowieso niet juist. Geniet ervan voor jou!

0 Shares:
Relevant